In het centrum van Helmond is reeds 40 jaar van de Pol Motoren gevestigd.

Welkom bij van de POL Motoren

WELKOM BIJ VAN DE POL MOTOREN

 VAN DE POL – KAWASAKI- KOFFERSERVICE


 ------------------------------------------------------------------------------

VERSYS  650            VERSYS 1000           Z 1000 SX          NINJA H2  SX

Regelmatig komt het voor dat onze klanten aan 1 zijde een beschadigd koffer hebben. Om dit te vervangen Is een dure aangelegenheid omdat de koffers, kleurdelen en striping  alleen per set te bestellen zijn. Een complete kofferset komt op  786.75   euro.

Daarom leveren wij nu alle losse delen van de koffersets per zijde.

Prijzen   per     koffer             331.59     euro
              Per     kleurdeel         88.20     euro
              Per     striping            24.75     euro
              Per     slot                  24.80     euro

Dus voor 469.31   euro heb je nu een compleet koffer aan 1 zijde.

 

EEN KAWASAKI KOOP JE BIJ EEN KAWA-SPECIALIST

43 JAAR KAWASAKI ERVARING STAAN TOT UW BESCHIKKING

DE SERVICE WAAR BRABANT OVER SPREEKT

Hier wordt motortaal gesproken...

 

1978- 2020  
 
              42 JAAR KAWASAKI DEALER
 
In het centrum van Helmond is reeds 42 jaar van de Pol Motoren gevestigd. Vanaf 1978 wordt door ons het dealerschap van KAWASAKI  vertegenwoordigd.
Door de jarenlange ervaring en specialisatie in dit geweldige merk, zien we daarom motorijders uit alle windstreken onze zaak bezoeken voor de aanschaf
van een nieuwe kawasaki of voor het onderhoud aan hun trotse bezit. In onze showroom vind u vrijwel alle  nieuwe KAWA modellen. Er is altijd een keuze uit 100
occasions van een hoogwaardige kwaliteit, welke met volledige garantie verkocht worden.
Mocht Uw keuze toch zijn gevallen op een ander merk, dan bent u bij ons ook van harte welkom.
 
De onderdelen voorziening is bij ons een prioriteit, door onze dagelijkse bestellingen bij de importeurs , zijn de onderdelen vaak de volgende dag al in huis.
 
Door onze 42 jarige sleutel ervaring, is onze werkplaats de spil van ons bedrijf.
 

We zijn uitgerust met de laatste diagnose apparatuur van de diverse motormerken.Doordat wij door de importeurs van de laatste technische updates op de hoogte worden gehouden, bent u ervan verzekerd dat het onderhoud en reparaties op een vakbekwame manier uitgevoerd worden.

Bij onze reparaties en onderhoud wordt voornamelijk gebruik gemaakt van originele onderdelen,of indien wenselijk aftermarkt delen van een hoogwaardige kwaliteit.
Wij  verzorgen het terug bouwen van de motor naar  25 of 35 KW voor de modellen waarop dit van toepassing is.

Banden worden tegen scherpe prijzen, op vakkundige manier gemonteerd.Tevens controleren we de remblokken en wiellagers, terwijl u koffie drinkt.

Wanneer u gebruik wilt maken van ons betaal gemak, verzorgen we voor u een financiering voor een nieuwe of gebruikte motor.De aanvraag wordt direct ingediend en binnen enkele minuten weten welke mogelijkheden het beste bij u passen.
Ook kunt u zelf via onze site een offerte van een financiering aanvragen.Gebruik hiervoor de button  NU motorrijden.nl

 van de pol motoren  " DE SERVICE WAAR BRABANT OVER SPREEKT "

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend.

Kawasaki Modellen 2022

SuperUser Account
/ Categorieën: Kawasaki nieuws 2022

Nieuwe kleur voor de Versys 1000 S en SE Adventure Tourers

Begin dit jaar introduceerde Kawasaki de nieuwe Versys 1000 S en vernieuwde SE. De zeer rijk uitgeruste S-variant werd met veel lof ontvangen door de motormedia en motorrijders in de Benelux. Voor 2022 krijgt dit populaire Adventure Touring duo een nieuwe kleur erbij naast de bekende groene kleurstelling.

Het succes van de Versys 1000 S en SE zit hem in het unieke concept; een Adventure Tourer gericht op straatgebruik met een krachtig en koppelrijk 1.043cc vier-in-lijn motorblok. Het blok is gericht op souplesse en is standaard voorzien van Cruise Control, Traction Control, Power Modes en Kawasaki’s Cornering Management functie. Deze veiligheidssystemen zijn ondergebracht in 4 rijmodi waaronder Sport, Road, Rain en Rider. De laatste modus is volledig naar eigen voorkeur in te stellen.

Door de focus te leggen op weggebruik, in plaats van een combinatie van offroad en weggebruik, heeft de Versys het beste rijgedrag in zijn klasse. Comfortabel genoeg om lange afstanden af te leggen maar door zijn 17’’ wielen en instelbare Showa 43mm USD-voorvork ook sportief in het betere bochtenwerk en vertrouwenwekkend in de regen.

Met de Versys 1000 S rij je langer en ga je verder door de hoge mate van comfort. De inmiddels typische Versys styling zorgt samen met het verstelbare windscherm voor een uitstekende windbescherming. Door de bekrachtigde slipper koppeling, welke een lichtere bediening heeft dan de meeste van zijn concurrenten, de Up/Down Quick Shifter en de uiterst comfortabele zitpositie worden lange dagen in het zadel echt een verademing. Verder bestaat de standaarduitrusting uit een prachtig TFT-display met Bluetooth verbinding, een 12V aansluiting, handvatverwarming, handkappen, bochtenverlichting en Kawasaki’s unieke High Durable Paint.

Versys 1000 SE

De high-end Versys 1000 SE gaat nog een stap verder met semi-actieve elektronische vering. Deze elektronische vering is voorzien van SHOWA’s Skyhook technologie en past zich continu aan, aan de wegomstandigheden. Hierdoor worden ritten nóg comfortabeler en het rijgedrag nóg stabieler. De vering is via de Kawasaki Rideology app gemakkelijk aan te passen aan de belading van de motor en het meenemen van een passagier.

De 2022 Versys 1000 S en SE staan vanaf januari bij de Kawasaki dealers in de volgende kleuren:

  • Metallic Graphite Gray/Metallic Diablo Black/Metallic Flat Spark Black
  • Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Spark Black

Voor wie de Versys 1000 S of SE écht helemaal compleet willen maken zijn er ook weer de optionele Tourer, Tourer+ en Grand Tourer edition kits beschikbaar naast tal van originele andere Kawasaki accessoires.

Vorige artikel De 2022 Kawasaki Ninja 1000SX vanaf december in de showroom
Next Article Nieuwe kleur voor de 2022 Ninja ZX-10R
Print
28 Waardeer dit artikel:
Geen waardering

Theme picker