In het centrum van Helmond is reeds 40 jaar van de Pol Motoren gevestigd.

Welkom bij van de POL Motoren

WELKOM BIJ VAN DE POL MOTOREN

 VAN DE POL – KAWASAKI- KOFFERSERVICE


 ------------------------------------------------------------------------------

VERSYS  650            VERSYS 1000           Z 1000 SX          NINJA H2  SX

Regelmatig komt het voor dat onze klanten aan 1 zijde een beschadigd koffer hebben. Om dit te vervangen Is een dure aangelegenheid omdat de koffers, kleurdelen en striping  alleen per set te bestellen zijn. Een complete kofferset komt op  786.75   euro.

Daarom leveren wij nu alle losse delen van de koffersets per zijde.

Prijzen   per     koffer             331.59     euro
              Per     kleurdeel         88.20     euro
              Per     striping            24.75     euro
              Per     slot                  24.80     euro

Dus voor 469.31   euro heb je nu een compleet koffer aan 1 zijde.

 

EEN KAWASAKI KOOP JE BIJ EEN KAWA-SPECIALIST

43 JAAR KAWASAKI ERVARING STAAN TOT UW BESCHIKKING

DE SERVICE WAAR BRABANT OVER SPREEKT

Hier wordt motortaal gesproken...

 

1978- 2020  
 
              42 JAAR KAWASAKI DEALER
 
In het centrum van Helmond is reeds 42 jaar van de Pol Motoren gevestigd. Vanaf 1978 wordt door ons het dealerschap van KAWASAKI  vertegenwoordigd.
Door de jarenlange ervaring en specialisatie in dit geweldige merk, zien we daarom motorijders uit alle windstreken onze zaak bezoeken voor de aanschaf
van een nieuwe kawasaki of voor het onderhoud aan hun trotse bezit. In onze showroom vind u vrijwel alle  nieuwe KAWA modellen. Er is altijd een keuze uit 100
occasions van een hoogwaardige kwaliteit, welke met volledige garantie verkocht worden.
Mocht Uw keuze toch zijn gevallen op een ander merk, dan bent u bij ons ook van harte welkom.
 
De onderdelen voorziening is bij ons een prioriteit, door onze dagelijkse bestellingen bij de importeurs , zijn de onderdelen vaak de volgende dag al in huis.
 
Door onze 42 jarige sleutel ervaring, is onze werkplaats de spil van ons bedrijf.
 

We zijn uitgerust met de laatste diagnose apparatuur van de diverse motormerken.Doordat wij door de importeurs van de laatste technische updates op de hoogte worden gehouden, bent u ervan verzekerd dat het onderhoud en reparaties op een vakbekwame manier uitgevoerd worden.

Bij onze reparaties en onderhoud wordt voornamelijk gebruik gemaakt van originele onderdelen,of indien wenselijk aftermarkt delen van een hoogwaardige kwaliteit.
Wij  verzorgen het terug bouwen van de motor naar  25 of 35 KW voor de modellen waarop dit van toepassing is.

Banden worden tegen scherpe prijzen, op vakkundige manier gemonteerd.Tevens controleren we de remblokken en wiellagers, terwijl u koffie drinkt.

Wanneer u gebruik wilt maken van ons betaal gemak, verzorgen we voor u een financiering voor een nieuwe of gebruikte motor.De aanvraag wordt direct ingediend en binnen enkele minuten weten welke mogelijkheden het beste bij u passen.
Ook kunt u zelf via onze site een offerte van een financiering aanvragen.Gebruik hiervoor de button  NU motorrijden.nl

 van de pol motoren  " DE SERVICE WAAR BRABANT OVER SPREEKT "

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend.

Kawasaki Modellen 2022

Nieuwe kleur voor de 2022 Ninja ZX-10R
SuperUser Account
/ Categorieën: Kawasaki nieuws 2022

Nieuwe kleur voor de 2022 Ninja ZX-10R

Begin dit jaar werd de Ninja ZX-10R compleet vernieuwd in Kawasaki’s voortdurende streven naar de perfecte superbike. De meest recente toevoeging aan de legendarische Ninja familie is ontworpen om gemakkelijker sneller te rijden. Voor seizoen 2022 krijgt de Ninja ZX-10R een nieuwe kleurstelling.

 

De Ninja ZX-10R maakt gebruik van een 998cc 4-in-lijn motorblok met sleeptuimelaars en een aparte oliekoeler voor maximale prestaties. Het piekvermogen van 213pk komt vrij bij hogere toerentallen om rijders meer stabiliteit en vertrouwen te geven tijdens het accelereren uit bochten.  De close ratio cassette versnellingsbak heeft kortere ratio’s in versnelling 1,2 en 3 en een groter achtertandwiel om zo sneller te accelereren in lage tot middelhoge toeren.

Om het meeste uit de Ninja ZX-10R te halen is hij uitgerust met een uitgebreid pakket aan elektronische rijhulpsystemen waaronder; Up/Down Quick Shifter, Sport Traction Control, Launch Control, Bochten ABS, instelbare Engine Brake Control, Öhlins Electronic Stuurdemper, Kawasaki’s unieke Cornering Management Functie en 4 selecteerbare rijmodi (Sport, Road, Rain en Rider mode). Om het comfort te verhogen is er ook elektronische Cruise Control aanwezig.

Het nieuwe chassis en de lange swingarm zorgen voor een stabiel rijgedrag, nieuwe veerelementen en afstelling zorgen voor meer precisie. Voor maximale remprestaties zijn er ø330 mm semi-zwevende schijven, Brembo M50 Monobloc-remklauwen en een radiale Brembo rempomp gemonteerd.

Het onmiskenbare Ninja uiterlijk is voorzien van innovatieve geïntegreerde winglets om te zorgen voor meer downforce. Ten opzichte van de oude ZX-10R creëert dit nieuwe ontwerp maar liefst 17% meer neerwaartse druk.

Achter de topkuip schuilt er een 4.3’’ TFT-kleurendisplay met 2 lay-out opties (Straat & Circuit) en Bluetooth smartphone verbinding.

Ninja ZX-10RR

De zeer exclusieve ZX-10RR is met recht een Superbike replica voor op straat. Het motorblok heeft is 500 gram lichter en heeft een hoger toerenlimiet dan de standaard ZX-10R door de titanium onderdelen van Pankl. Om de ZX-10RR af te maken is deze standaard voorzien van speciaal ontwikkelde Marchesini wielen van gegoten aluminium. Van de gelimiteerde oplage van 500 stuks wereldwijd zijn er nog een klein aantal beschikbaar.

Voor 2022 is de Ninja ZX-10R leverbaar in de nieuwe kleur Metallic Diablo Black / Metallic Matte Graphenesteel Gray, hiernaast blijft de KRT-Edition leverbaar. Prijzen worden later bekend.

Vorige artikel Nieuwe kleur voor de Versys 1000 S en SE Adventure Tourers
Next Article Kawasaki onthult 2022 Z H2 en Z H2 SE
Print
32 Waardeer dit artikel:
Geen waardering

Theme picker